Victor & Wonen/ BAM Wooncollectie

op jan 16
in

Bekijk Project

× Terug naar het Portfolio
× Naar de Homepage

Sinds juni 2012 ben ik als freelance interior designer werkzaam voor BAM Woningbouw B.V. Ik geef inhoud aan hun grootste innovatie sinds tunnelbouw: het woonklaar aanbieden van een collectie nieuwbouwwoningen en hiermee woonconsumenten ontzorgen. Dit nieuwe concept, Victor & Wonen, is toepasbaar op alle woningtypes uit de BAM wooncollectie en biedt keuze uit 5 Woonsferen en 5 Leefwijzen. Door Victor & Wonen kan de consument zich bezighouden met de leuke dingen van een verhuizing: de inrichting en dekoratie, voor de rest zorgt BAM. Maar BAM ontzorgt niet alleen, de Woonadviseur ondersteunt in alle fases van de aankoop en bewoning, en via www.ditismijnthuis.nl worden geïnteresseerden en bewoners geïnspireerd en geïnformeerd.

Binnen de transparant geprijsde Woonsferen kan een consument vooraf kiezen uit 3 uitrustingsniveaus. Zij krijgen dan hun nieuwe woning opgeleverd incl. vloer-, plafond- en wandafwerking, schilderwerk, keukenopstelling, toilet, luxe badkamer, uitgebreid lichtplan, deuren in stijl met prachtig beslag en vloerverwarming. Binnen elke prijsstap zijn er nog individuele keuzes te maken v.w.b. uitstraling/kleur van de onderdelen. Denk dan aan de vloer, de fronten en het werkblad in de keuken en de glansgraad van de badkamertegels.
Ook zijn er 5 Leefwijzen binnen Victor & Wonen: favoriete manier(en) van leven staan centraal, de indeling van de woning wordt daar op aangepast. Onder Leefwijzen vallen de volgende thema’s: Samenzijn, Culinair, Praktisch, Wellness en Hotelsuite. Ook de Leefwijzen zijn transparant geprijsd. Geen keuzestress, offerte onduidelijkheid en oneindig showroombezoek meer, met Victor & Wonen kunnen de nieuwe bewoners op de dag dat ze de sleutel krijgen al overnachten in hun eigen thuis! Onze wereld vraagt erom!

« »

One Response to Victor & Wonen/ BAM Wooncollectie

  1. Fred Evertse zegt:

    Hoi Viktor,

    Ik kom je de laatste weken vaak tegen in de lokale pers. Ik vind dat best iets om trots op te zijn. Een ex-collega die zo aan de weg timmert. Heel veel succes met je projecten in Weert!

    Gr. Fred Evertse

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-39272740-1